23948sdkhjf

Prevas redder liv sammen med Ambu

Udviklingshuset står bag den avancerede elektronik og software i medicofirmaet Ambus nyeste genoplivningsdukke.
Akut hjertestop er skyld i adskillige dødsfald i den vestlige verden. Et betydeligt antal liv kan reddes, hvis flere lærer hjertemassage. Brug af genoplivningsdukker spiller en vigtig rolle for at opnå det mål.

Nu er Ambu så klar med deres næste generation af trådløse genoplivningsdukker, som er drevet af Prevas teknologier.

- Ambu klarlagde fra starten af, hvad projektets mål var. De ønskede en robust hardware- og softwareplatform, som kunne levere et unikt og brugervenligt funktionssæt, der let kunne udvides med fremtidige softwareopdateringer. Vi benyttede os af de nyeste mobile teknologier og Prevas Industrial Linux for at kunne udvikle en kraftfuld platform, der kunne køre Web App kontrollen og brugergrænsefladerne. Web App browser interfacet muliggør at træningssessionerne kan styres fra enhver moderne browser og der er derfor intet behov for at downloade en dedikeret app, forklarer Prevas’ Senior Project Manager, Christian Ward.

De nye trådløse genoplivningsdukker kan dels oprette deres egne Wi-Fi-netværker, dels kan flere af dem kommunikere med hinanden, hvilket muliggør realistisk træning med flere genoplivningsdukker på én gang.

- At bringe dette projekt til leveringsfasen indenfor de fastsatte tidsrammer var langt hen af vejen muligt på grund af det tætte samarbejde mellem Prevas og Ambu, siger Henrik Møller, Prevas’ administrerende direktør.

- Partnerskabet muliggjorde at der hurtigt kunne brainstormes og findes løsninger i samarbejde mellem begge sider, når potentielle problematikker opstod.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078