23948sdkhjf

Trods blodrøde tal - Libratones ledelse holder kursen

Højttalervirksomheden har underskud på over 100 millioner kroner for andet år i træk. Flere investeringer betyder udsigt til endnu et år mere stort minus.
Nyt underskud på et trecifret millionbeløb får ikke ledelsen i Libratone til at ryste på hånden. For det er helt på linje med planerne udstukket af ejerne, et asiatisk konsortium som købte højttalervirksomheden i 2014.

Ejerne er klar til flere massive investeringer for at få højttalervirksomheden op på det ønskede niveau: En milliardvirksomhed i top fem på verdensplan.

- Den nye ejer har lagt nogle helt nye linjer, og det sender nogle gange lidt misvisende regnskabsmæssige signaler. Du må vente med at bedømme dem, indtil virksomheden er kommet i den gænge, den skal være, siger bestyrelsesformand Johannes Bogh til Børsen.

I år er der udsigt til nok et underskud af de store, og igen er det affødt af omfattende investeringer. Blandt andet satser Libratone på Amerika – som supplement til det hidtidige engagement i Europa og Asien – hvor man går i flæsket på konkurrenter som Bose og Sonos.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078