23948sdkhjf

GN køber leverandørnetværk

GN Hearing har fået grønt lys til opkøb, som kan løbe op i en lille milliard.
Betingelserne er opfyldt og godkendelserne i hus, så GN Hearing har nu gennemført købet af Audigy Group.

- Med opkøbet kan GN Hearing tilbyde unikke business og performance management-løsninger til mange af sine kunder, ud over vores fortsatte udbud af verdens førende høreapparatteknologi, siger Anders Hedegaard, administrerende direktør i GN Hearing.

Audigy vil forblive et separat selskab
Fakta: Audigy Group
Audigy er en amerikansk-baseret leverandør af business og performance management-løsninger til uafhængige høreapparatforhandlere, samt til praksisser inden for otolaryngologi, otologi og neurotologi og universitetsuddannelser i Nordamerika.

Virksomheden har hovedkontor i Vancouver i staten Washington, USA, og blev grundlagt i 2004 af den nuværende administrerende direktør, Brandon Dawson.
og datterselskab til GN Hearings amerikanske forretningsenhed.

Læs også: GN på nippet til milliardopkøb

GN annoncerede tilbage i maj 2016, at parterne havde indgået en betinget aftale om overtagelsen af Audigy, som er leverandør til høreapparatforhandlere og universitetsuddannelser i Nordamerika.

I den forbindelse blev det oplyst, at købsprisen kan nærme sig en milliard kroner. Prisen består dels af en up-front betaling på 91 millioner dollars (598 millioner kroner), dels af earn-out betalinger på op til 60 millioner dollars (394 millioner kroner) afhængig af virksomhedens fremtidige finansielle succes.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11