23948sdkhjf

Micro Technic vinder over polakker

Forskellen på at få produceret elektronik i Danmark eller Polen var minimal. Derfor flytter arbejdet nordover.
Det giver pote at effektivisere, effektivisere og så effektivisere lidt mere. I hvert fald for elektronikproducenten Micro Technic i Aarup.

Efter længere tids dialog med en dansk kunde er det lykkedes at lande en aftale, som sender produktion fra Polen til elektronikfabrikken på Vestfyn. I processen viste det sig nemlig, at produktionen blot ville være to procent dyrere i Danmark end i Polen, fortæller product manager Frank Max Laursen fra Micro Technic til Electronic Supply.

- Det var kunden også meget imponeret over. Men vi har meget effektive processer og har implementeret teknologi, der gør det meget kosteffektive, da arbejdet er flyttet over på maskiner, der jo ikke skal have løn, siger Frank Max Laursen.

Danmark kan fint være produktionsland
Opgaven viser ifølge product manageren derfor, at Danmark sagtens kan være et produktionsland - med den rette omtanke, omhu og indsats.

- Vi ønsker at gøre det med langt flere kunder i det segment, vi arbejder inden for (industriel elektronik, red.). For kvalitet og leveringstid betyder rigtig meget for de kunder, vi arbejder med, siger Frank Max Lasen.

Fortsatte effektiviseringer er dog en forudsætning. De nyeste i rækken er Micro Technic også godt på vej med. Elektronikproducenten er pt i gang med at færdigimplementere en fuldautomatisk produktionslinje, som ventes at kunne øge produktionskapaciteten med op mod 40 procent.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094