23948sdkhjf

Sensorproducents tilbageholdenhed er gjort til skamme

Stort nordamerikansk partnerskab giver Senmatics kraftig vækst på et bestemt forretningsområde
Senmatic i Søndersø ser så småt resultaterne af det partnerskab, sensorproducenten i foråret indgik med giganten Osram Sylvana i Nordamerika.

- Det er en fin aftale vi har med Osram Sylvana, hvor de markedsfører vores LED-armaturer til drivhus i USA, Canada og Mexico, siger Mads Sckerl, Senmatics administrerende direktør, til Electronic Supply.

Uden at komme med konkrete tal lægger Mads Sckerl ikke skjul på, at der vil være en ret kraftig vækst i LED-armaturer alene på grund af Osaram-aftalen. Pt arbejder man blandt andet på nogle rigtig store projekter i Canada, oplyser han.

En meget engageret partner
Aftalen indebærer, at de to selskaber sammen både designe, udvikle og distribuere højkvalitets LED-produkter, som så bliver solgt under Osrams brand.

- Når man går ind i sådan aftale, er det med en vis usikkerhed. Der er minimumskrav til forretning og så videre. Så vi har afventet lidt siden ikrafttrædelse, men vi kan se det kommer. Forretningen er der som ventet, de lægger aftaler, og de viser i det hele taget et stort commitment, uddyber Mads Sckerl.

Skalaen i partnerskabet er ifølge direktøren også rigtig, idet han oplever, at den store samarbejdspartner har afsat de nødvendige ressourcer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094