23948sdkhjf

Ny mikrofon-direktør vil bringe teknisk baggrund i spil

Over et årtis erfaring fra Bang & Olufsen og Brüel & Kjær skal hjælpe DPA Microphones nye topchef
Kalle Hvidt Nielsen satte sig ved indgangen til september i direktørstolen hos fremgangsrige DPA Microphones i Allerød.

Og det er succeshistorie, den nye mand har stillet sig i spidsen for. Produktion af mikrofoner til det professionelle marked sikrede i 2015/16-regnskabsåret DPA Microphones et overskud på 23 millioner kroner, hvilket ni millioner mere end året før. Samtidig voksende med 30 millioner og passerede 100 millioner kroner.

Den fremgang skal Kalle Kalle Hvidt Nielsen nu sætte rammer om.

- Min første opgave er at få defineret en strategi for virksomhedens fremtidige vækst. Det er afgørende, at alle i DPA Microphones har et klart billede af, hvor vi skal hen, og at alle bevæger sig i samme retning. Der er masser af muligheder, og derfor er det vigtigt, at vi holder fokus på de rette ting, siger Kalle Hvidt Nielsen til finans.dk.

Med ti år hos Brüel & Kjær samt tre år hos Bang & Olufsen siger han til mediet, at han også håber at bringe sin ekspertise i spil på det tekniske og akustiske området.

Kalle Hvidt Nielsen startede som CEO hos DPA Microphones den 1. september, hvor han afløster den midlertidige CEO Thorsten Reuber. Kalle Hvidt Nielsen har seneste været hos Topsil Semiconductor Materials, hvor han var CEO siden 2011. Tidligere har haft direktørstillinger hos Bang & Olufsen samt Brüel & Kjær Sound & Vibration Measurement.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078