23948sdkhjf

Bueskydning forener koreansk bilgigant og fynsk robotklynge

Verdens bedste bueskytter dystede henover weekenden ved World Cup-finalen i bueskydning i Odense. Efter den sidste pil blev sendt afsted søndag i Kongens Have i Odense var en af dem, forlod stævnet med tungt metal om halsen Ki Bo Bae fra Korea. På tilskuertribunerne foran Odense Slot kunne blandt andet hendes landsmænd fra en af verdens største bilfabrikanter, Hyundai Motor Company, juble over triumfen.

En delegation med InSung Chang, director of Manufacturing Engineering Research & Development Center i Hyundai Motor Company, i spidsen sad nemlig på første parket, da recurveskytterne dystede søndag eftermiddag, og mandag benytter de anledningen til at se nærmere på det stærke fynske robotmiljø.

- Vi er stolte over, at Hyundai Motor Company sender repræsentanter fra deres topledelse til World Cup-finalen i bueskydning i Odense. Det giver en unik mulighed for at præsentere flere af vores førende robotvirksomheder og deres produkter for en af verdens største bilproducenter. Det skaber en vigtig relation til en global industrikoncern, som på sigt kan vise sig meget værdifuld for virksomhederne, siger Odenses borgmester Anker Boye, der sammen med Udvikling Fyn er vært ved besøget.

Det er et tæt samarbejde mellem Sport Event Fyn og Odense Robotics i regi af Udvikling Fyn, der har sikret, at Hyundais repræsentanter ikke blot rejser hjem med en forrygende sportslig oplevelse i bagagen, men også får indsigt i den fynske robotudvikling, når de i forlængelse af world cuppen mandag skal besøge tre fynske robotvirksomheder.

Virksomheden MiR, der står bag en brugervenlig og effektiv logistikrobot, er blandt de virksomheder, som får besøg:

- Det er dejligt, at man ved en sportsevent tænker de lokale virksomheder ind og dermed giver os muligheden for en spændende dialog med en virksomhed som Hyundai. Jeg synes, det er meget interessant og fornuftigt, at der skæves til de fynske styrkepositioner som for eksempel robotmiljøet i forbindelse med tiltrækningen af sportevents, og jeg ser frem til ikke bare at vise vores produkter frem, men også til at få en snak om brugen af collaborative robotter i bilindustrien og blive klogere på Hyundais behov og oplevelse af markedet lige nu, siger Thomas Visti, CEO MiR,

Udover MiR er det de fynske virksomheder Universal Robots og Scape Technologies, som Hyundai Motor Company gæster i dag.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078