23948sdkhjf

BHE buldrer derudad i Tyskland

De tyske kunder bliver stadig flere, og så er ordrerne også anderledes end dem, den østjyske elektronikproducent får i Danmark
BHEs tyske eksport bare vokser og vokser.

EMS-virksomheden i Horsens har haft held til at få det tyske marked op i et niveau, hvor det nu sidder på små 20 procent af omsætningen. Det oplyser Anne Sylvest Jensen, export manager, BHE, til Electronic Supply.

- Vi har flere store tyske kunder der startede op i 2015, og hvor produktionen og omsætningen for alvor har taget fart i 2016, og vi har ligeledes et par tyske kunder på vej ind, som gerne skulle bidrage til et yderligt markant løft i 2017. I vores branche går der altid noget tid fra den første prototypeordre kommer, og indtil produktionen kører i fuld skala, siger hun.

Anderledes end i Danmark
Det går ikke kun godt i Tyskland. Opgaverne, EMS-virksomheden modtager, er også af en anden beskaffenhed:

- I Danmark har vi kæmpet lidt med at man har en gammel opfattet af BHE som værende stærkest til de mindre og mellemstore serier. Noget tilsvarende har vi ikke mærket i Tyskland, hvor flere af vores kunder har placeret de helt store serier af relativt komplekse produkter hos BHE, forklarer Anne Sylvest Jensen.

Nærmer sig en tredjedel af omsætningen
Fortsætter alt som hidtil, kan Tyskland komme op og nærme sig de 30 procent af BHEs omsætning allerede i 2017.

- De nye projekter kører helt efter planen og virker meget lovende, siger Anne Sylvest Jensen og tilføjer:

- To af vores største tyske kunder er blevet så glade for vores setup, og den måde vi håndtere hele ordreafviklingen og produktionen på, at vi i 2017 efter planen skal være deres eneleverandør.
Læs mere om: BHE
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078