23948sdkhjf

Direktør ude med riven efter Hesalight-investorer

I kølvandet på konkursbegæringen mod det skandaleombruste belysningsselskab retter direktøren kritik mod storinvestorer
Hesalights store obligationsinvestorer, herunder PensionDanmark og Pensam, begærede onsdag belysningsselskabet konkurs .

Det var ifølge det pressede selskabs direktør og stifter, Lars Nørholt, ikke nødvendigt. Obligationsejerne har ikke reageret på løsningsforslag og interesse fra potentielle nye investorer - herunder en international bank og en fond i Tyskland - hævder han overfor Børsen.

- Vi har forsøgt at komme i dialog med obligationsejerne om disse henvendelser uden held og forstår ikke, hvorfor obligationsejerne ikke har ønsket at forfølge disse. Det har ikke virket, som om at nogen af obligationsejerne har været interesseret i at finde en løsning, og som sagt er dette meget overraskende for os, siger Lars Nørholt til avisen.

Lars Nørholt håber at undgå konkursen og oplyser, at 46 medarbejderes job er i fare.

I forlængelse af, at den frist Hesalight havde fået for tilbagebetaling af et 750 millioner kroner stort lån udløb den 20. september, har der været flere forsøg på at finde nye ejere og investorer .

På den ene side har investorerne Pensam, Danske Capital, Ikea og Pensiondanmark ledt efter en mulig køber. På den anden side har Hesalight sammen med Dansk OTC forsøgt at finde nye investorer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078