23948sdkhjf

Samarbejdspartner tror ikke på Hesalight-overlevelse

Investorerne har afvist flere løsningsforslag, siger chef hos Dansk OTC, som har arbejdet på at finde nye investorer til Hesalight
Hesalight står ikke til at redde.

Sådan lyder det fra Jacoob R. Nielsen, managing partner i Dansk OTC, som i flere måneder har arbejdet på at finde en løsning på belysningsselskabets økonomiske problemer. Det skriver Børsen

Den dystre udmelding komme efter onsdagens konkursbegæring fra LED-selskabets største investorer.

Investorernes argument om, at ” det ikke er muligt at finde en holdbar og langsigtet løsning”, giver Jacoob R. Nielsen ikke meget for:

- Det passer jo ikke. Vi lagde en plan frem i slutningen af september, hvor der blev tilført ny kapital, og hvor der ville komme yderligere 25 millioner euro ind i selskabet ultimo oktober. Derudover kunne vi fremvise, at der var investorer, som var klar med 60 millioner euro til at hjælpe Hesalight på fode igen, siger han til Børsen og uddyber, at flere løsningsforslag er blevet afvist af obligationsejerne.

Dansk OTC har arbejdet sammen med Hesalight for at finde nye investorer , ligesom selskabet tidligere stået for at sælge erhvervsobligationer i Hesalight.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078