23948sdkhjf

Konkurs kan ramme hardware-iværksætter

Nordic Power Converters kan blive tvunget til at korrigere forventningerne. For den største kunde, lysfirmaet Hesalight, risikerer at gå nedenom og hjem
Nordic Power Converters i Herlev fik sin første store ordre fra det nu konkurstruede Hesalight. Opgaven lød på 50.000 styk af iværksætterfirmaets specialudviklede og prisvindende strømforsyninger.

Siden er Hesalight løbet ind i et veritabelt stormvejr af skandaler og balancerer nu på randen af konkurs. Og går belysningsfirmaet nedenom og hjem, vil det ramme Nordic Power Converter hårdt. Skæbnesvangert bliver det dog ikke, forsikrer stifter og direktør Mickey Madsen:

- Vi mister en stor kunde, vores primære kunde. Det betyder, at vi må sætte nye forventninger for vores salg de kommende måneder. Men vi sælger også til en række andre kunder nu, siger han til finans.dk.

Nordic Power Converters blev i januar 2015 udpeget som vinder af den første udgave af konkurrencen Danish Tech Challenge og fik i den forbindelse Industriens Fonds Iværksætterpris 2014. Siden har firmaet vundet flere priser og tiltrukket adskillige investor-millioner.

En række store investorer begærede Hesalight konkurs sidste uge, men Skifteretten i Roskilde valgte at tage selskabet under rekonstruktion , så der nu er tre uger tilbage til at finde en redning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109