23948sdkhjf

”Business as usual” i Struer trods nye ejere

Hos det tidligere B&O Automotive i Struer tror man ikke, at Samsungs opkøb af den amerikanske ejer, Harman, bringer virksomheden i fare
Ved Harmans afdeling i Struer modtager man nyheden om, at de amerikanske ejere er blevet købt af Samsung, med sindsro. Det skriver Folkebladet Lemvig.

Faktisk ser folkene hos det tidligere B&O Automotive det som en fordel, at ejerne i sidste endnu nu hedder Samsung. For selvom der er tale om en gigant på stort set alle felter, er overlappet med det, man arbejder med i Struer, meget begrænset.

- Vi hæfter os ved, at Harman International Industries kommer til at fortsætte som et selvstændigt selskab, når hele aftalen er godkendt om et års tid. Så vi forventer at kunne fortsætte i det samme spor, som vi har fået lagt ud efter opkøbet i 2015, fortæller Gorm Haldor Jørgensen, som er direktør for ”Magic Center of Competence, Automotive, Harman Lifestyle Division” i Struer, til Folkebladet Lemvig .

Dansk lyd i Fords biler
B&O solgte i marts 2015 B&O Automotive til amerikanske Harman International Industries. Prisen var 1,17 mia. kr. samt en række licensbetalinger og -aftaler, der løber frem til 2035.

Siden har de to firmaer indgået en aftale med bilfirmaet Ford, der vil bruge B&O Play-lydsystemer i sine biler fra 2017.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109