23948sdkhjf

Duo i spidsen for Dynaudio

De kinesiske ejere sætter sine egne folk i spidsen for højttalerproducenten i Skanderborg
Som Electronic Supply kunne fortælle sidste uge, forlader Lars Prisak posten som direktør hos Dynaudio efter ni års tjeneste.

Dynaudios bestyrelse har allerede udpeget mændene til at videreføre den østjyske højttalerproducents udvikling. Kinesiske Max Jiang (Chao Jiang) og Peng Peng vil overtage som administrerende direktører, og ikke som Electronic Supply tidligere skrev kun Chao Jiang. Begge flytter til Danmark, hvor de vil have deres daglige gang i Dynaudios globale hovedsæde i Skanderborg, oplyser Dynaudio.

I december 2014 blev Dynaudio opkøbt af den kinesiske elektronikgigant Goertek. Siden har kineserne investeret kraftigt i det danske firma. Dynaudio har øget antallet af medarbejdere i udviklingsafdelingen gevaldigt , og der er sat gang i byggeriet af et nyt 1.600 m2 stort udviklingscenter til 30 mio. kr. i Skanderborg.

De kinesiske ejeres mænd
De nyligt udpegede direktører får hver deres ansvarsområder. Max Jiang vil stå i spidsen for Dynaudios produktion, produktudvikling og forskning. Peng Peng vil derimod have ansvaret for funktionerne salg, marketing, HR og økonomi.

Begge ledere kommer fra stillinger, som giver dem dybdegående kendskab til Dynaudio. Max Jiang har været administrerende direktør for Dynaudio Goertek, en joint venture med ansvar for Dynaudios operationer i Asien, med ansvar for Dynaudios operationer i Kina.

Peng Peng har, indtil udnævnelsen, været chef for Goerteks investeringsafdeling, som har arbejdet tæt med Dynaudios topledelse og bestyrelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094