23948sdkhjf

Dynaudio-direktør siger stop

To år efter kinesisk opkøb forlader administrerende direktør Lars Prisak den østjyske højttalerproducent
Lars Prisak forlader posten som administrerende direktør hos Dynaudio i Skanderborg. Ifølge tv2.dk har han selv sagt op.

Den østjyske højttalerproducent fik nye ejere i december 2014, da den kinesiske koncern Goertek købte virksomheden for 291 millioner kroner. Lars Prisak beholdt i den forbindelse én procent af aktierne. I forbindelse med fratrædelsen har han solgt aktieposten fra samt indgået en fratrædelsesaftale.
https://www.electronic-supply.dk/article...

- Jeg har rykket Dynaudio fra i 2007 at være konkurstruet, til at få professionelle ind og nu som del af en kæmpe kinesisk koncern, der tænker meget traditionelt. Nu trænger jeg til at komme videre, siger Lars Prisak til TV 2 Business

Dynaudios kinesiske ejer har udpeget deres egen mand til direktørposten. Han hedder Chao Jiang og har adresse i Beijing.

Siden opkøbet har Goertek investeret stort i at gøre Dynaudio til en af verdens førende. I Skanderborg er der brugt et trecifret millionbeløb på et 1.600 m2 stort innovationscenter . Ligeledes har den kinesiske koncern etableret et europæisk udviklingscenter i Danmark .

Kilde: TV2

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125