23948sdkhjf

Ny dansk elektronikmesse

EOT- Electronics of Tomorrow åbner dørene for første gang i Herning i efteråret 2017

Med fremtidens elektronik som omdrejningspunktet vil den nyudviklede messe EOT - Electronics of Tomorrow byde indenfor med et nytænkt bud på en messe, hvor konferencer, netværk og udstilling går op i en højere enhed.

Udviklingen af EOT er sket i et tæt samarbejde mellem MCH og brancheorganisationerne Ingeniørforeningen IDA, PE Professionel Elektronik og DI Digital samt en række førende repræsentanter på ud­stillersiden.

EOT-konceptet rummer bl.a. et væld af konferencer, et særligt værtskab for både besøgende og udstillere samt start-ups, der er et særligt område for iværksættere og udviklere.

- Med EOT's komplette og nytænkte koncept med fuld forplejning til både udstillere og besøgende vil vi sætte nye standarder for netværk, vidensdeling og oplevelser, siger Bo Lybæk, CEO i GPV International samt formand for Elektronikudvalget under DI Digital og bestyrelsesmedlem i DI Digital, der er branchefællesskabet i Dansk Industri for virksomheder inden for it, tele, elektronik og kommunikation.

EOT - Electronics of Tomorrow afholdes 31. oktober til 2. november 2017 i MCH Messecenter Herning.

Vil være et attraktivt mødested

EOT henvender sig til besøgende og udstillere inden for elektronikbranchen, og hensigten er, at messen skal være et attraktivt og interessant møde­sted for en bred skare af blandt andet ingeniører, teknikere, udviklingsfolk, maskinbyggere og indkøbere, som kan blive inspireret til nye løsninger og udviklingspotentialer inden for deres respektive brancher. Især EOT's store fokus på konferencer hilses velkommen af branchen.

- EOT's alsidige konferenceprogram bliver utroligt stærkt med et internationalt tilsnit og fagligt funderede speakere. At man så samtidig kan møde så mange virksomheder i udstillings­området gør, at man ikke må gå glip af EOT. En anden stor styrke er det færdige standkoncept og fuld forplejning, der gør det nemt at være udstiller, så vi kan fokusere der, hvor værdien skabes - nemlig på vore kunder, siger Flemming Jensen, administrerende direktør i Nohau og formand for PE Professionel Elektronik.

Også i Ingeniørforeningen IDA er der begejstring for den nye elektronikmesse i Herning:

- Vi glæder os over de mange attraktive muligheder, som EOT giver vores medlemmer i elektronikindustrien. Dels er der et højtprofileret og spændende konferenceprogram, men start-ups får også egne rammer på EOT, hvor udstillere kan byde ind som mentorer, og dermed bliver der skabt de bedste vilkår for, at iværksættere kan kobles sammen med den mere etablerede del af branchen, siger Henrik Thamdrup, chef for Teknologiske Netværk i Ingeniørforeningen IDA.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078