23948sdkhjf

Tre medlemmer forlader RTX Telecoms bestyrelse

Bestyrelsesformand Poul Lind, næstformand Per Møller og bestyrelsesmedlem Christian Jørgensen har valgt at forlade RTX Telecoms bestyrelse.
De tre har blandt andet siddet i virksomhedens bestyrelse sammen med de oprindelige stiftere og aktionærer. I en fondsbørsmeddelelse erkender de tre, at bestyrelsesarbejdet generelt er foregået tilfredsstillende, selv om modellen ikke var den foretrukne.

I den seneste tid er utilfredsheden dog steget, og ifølge fondsbørsmeddelelsen føler trekløveret, at der er opstået en øget polarisering mellem det arbejde, som foregår i bestyrelsen, og et arbejde uden for bestyrelsen, hvor vigtige beslutninger præges uden om direktionen og bestyrelsen.

- Denne form for governance er ikke i tråd med god selskabsledelse, hvorfor vi som eksterne bestyrelsesmedlemmer ikke kan medvirke i det videre bestyrelsesarbejde og som konsekvens udtræder vi af bestyrelsen for RTX Telecom A/S med øjeblikkelig virkning, skriver de i fondsbørsmeddelelsen.

I stedet har RTX Telecom valgt at konstituere sig med Jens Hansen som bestyrelsesformand og Jens Toftgaard Petersen som næstformand frem til den ordinære generalforsamling onsdag den 28. januar 2009, hvor der foretages ordinært valg til bestyrelsen.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078