23948sdkhjf

Mikkelsen Electronics henter ny topchef i egne rækker

Elektronikproducenten i Farum ryster ledelses-posen og øger fokus på vækststrategien

Med sine 85 medarbejdere fordelt på tre lande er Mikkelsen Electronics efterhånden blevet en større spiller på markedet med behov for et klart fokus på fremtidig vækst.

Det fokus skal ændringer i den øverste ledelse sikre.

Kim Christiansen træder ud af bestyrelsen og ind som CEO i Mikkelsen Electronics. Samtidig træder Søren Ingerslev ind som bestyrelsesmedlem, mens Jürgen A. Haberl fortsætter som CTO med ansvar for at drive virksomhedens tekniske udvikling i parløb med de største kunder.

Giver styrke til den videre udvikling
Formålet er større spændvidde og øget fokus på elektronikproducentens vækststrategi, lyder forklaringen fra den nye CEO:

- Vi er vokset meget de senere år og tilpasningen betyder, at vi nu har organisatorisk kraft til den fortsatte udvikling af vores løsninger i tæt samarbejde med vores kunder. Koblingen mellem en CTO-stilling og de største kunder skal ses i, at vi vil fortsætte med at matche og udvikle os med vores kunder. Både rent teknisk på løsningsområdet og i forhold til vores produktion, siger Kim Christiansen.

Vil være størst
På produktionssiden har Mikkelsen Electronics en strategi om at blive den største udbyder af stik-, støbe- og montageløsninger. Dette skal hjælpes på vej af rådgivning af kunden indenfor kabelløsninger, der bidrager til en større værditilvækst. Hertil kobles strategien om at være den førende udbyder af connector-, sensor- og ferritløsninger - alt sammen i et tæt samarbejde med Mikkelsens samarbejdspartnere i primært Europa.

Mikkelsen Electronics har produktionssteder i både Farum og Niŝ, Serbien. Alle medarbejdere er IPC-certificerede og begge produktioner ISO 9001-certificeret. Herudover er der et salgskontor i Stockholm. I alt er der 85 medarbejdere fordelt på 48 i Danmark, 35 i Serbien samt 1 i Sverige.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11