23948sdkhjf

Sjællandsk elektronik-virksomhed henter ny direktør

Den 1. august overtager Jesper Høj direktørstolen hos Farum-baserede Mikkelsen Electronics.

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Jesper Høj har en baggrund hos blandt andre Velux, Hilti og Sanistål, og har solid erfaring fra salg, marketing, økonomi og drift, ligesom han specifikt har arbejdet med udvikling af servicekoncepter i internationale organisationer.

Hos Mikkelsen skal han medvirke til at øge lønsomheden gennem virksomhedens strategiske retning omkring kundefokuserede ydelser og montage.

– Jespers erfaring med serviceledelse og hans moderne bud på ledelse er præcis, hvad vi har brug for i Mikkelsen for at styrke fundamentet for fremtidens Mikkelsen, siger Lone Møller Sørensen, bestyrelsesformand.

– Jeg er overbevist om, at Jesper kan udvikle Mikkelsen til en stærk og værdiskabende strategisk partner for vores kunder og leverandører, og at han vil være en skattet sparringspartner for vores medarbejdere, kunder og leverandører, fortsætter hun.

Også den nye direktør ser frem til opgaven i virksomheden, der blev grundlagt i 1971, og som i dag primært beskæftiger sig med kabelmontage, boxbuild og støbninger i Technomelt.

– Mikkelsen Electronics og teamet har et stort potentiale. Jeg ser frem til at udforske de mange muligheder og levere gode kundeoplevelser. Især ser jeg muligheder i at opbygge services, der vil skabe kundeværdi og styrke relationerne yderligere og gøre Mikkelsen Electronics til det foretrukne valg, når det kommer til montageydelser, siger Jesper Høj, der fortsætter:

– Jeg tror meget på teamwork, og at alle medarbejdere er værdifulde deltagere i at skabe en succes. Jeg glæder mig rigtig meget til at udvikle Mikkelsen til en mere strømlinet virksomhed – ikke alene, men i tæt samarbejde med Mikkelsens’ dedikerede og kompetente medarbejdere.

Jesper Høj overtager direktørstolen i Farum-virksomheden efter Kim Christiansen, der har stået ved roret siden 2017.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109