23948sdkhjf

Sjællandsk elektronik-virksomhed investerer sig ind i den digitale tidsalder

2020 blev et udfordrende år for Mikkelsen Electronics, men trods komponentmangel og coronabenspænd, så blev det et år, hvor der blev lagt på både top og bund for Farum-virksomheden.

- Vi er rigtig tilfredse med, at vi – trods Covid19 – har kunnet ruste os til fremtiden ved at fortsætte investeringerne i vores produktion – både den i Danmark og den i vores datterselskab i Serbien. Det er vigtigt for os at kunne matche kravene fra markedet ift. effektivitet og kvalitet og vores fokus afspejles i høj grad på resultatet, siger Kim Christiansen, CEO for Mikkelsen Electronics A/S.

Når Mikkelsen Electronics formår at skabe vækst, så hænger det blandt andet sammen med investeringer i digitalisering.

Sidste sommer satte man gang i et altomvæltende digitaliseringsprojekt, hvor processer i alle dele af virksomheden, både i Danmark og i det serbiske datterselskab, digitaliseres.

- Vi går fra en hverdag, hvor meget var båret af papir til en hverdag, hvor vi bliver fuldt digitale. Vi høster frugterne løbende, men kommer nok først til at se den fulde effekt i 2022, fortæller Kim Christiansen.

Udover digitaliseringen af processerne vil Mikkelsen Electronics også investere i nye maskiner, der kan understøtte den nye digitale profil.

- Der vil fortsat blive investeret i nyt produktionsudstyr både i Danmark og i Serbien, siger Kim Christiansen.

Mikkelsen Elektronics vokser også markant på medarbejdersiden. I 2020 var der 135 medarbejdere, mens der på nuværende tidspunkt er 150. I 2018 var der lige under hundrede medarbejdere.

*Medarbejderne i det serbiske datterselskab figurerer ikke under opgørelsen for Mikkelsen Electronics A/S.

Mikkelsen Electronics A/S
mio. kr. 2020 2019
Bruttofortjeneste 37,1 33,7
Resultat af primær drift 3,9 1,7
Resultat før skat 4,3 2,2
Årets resultat 3,5 2,1
Balancesum 54,4 50,6
Egenkapital 24,2 20,7
Antal ansatte 64 61
Regnskabsåret blev afsluttet 31. december 2020.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.126