23948sdkhjf

Aarhus-firma vinder milliardkontrakt hos USAs forsvar

Systematic er valgt af det amerikanske forsvar som ny leverandør af it-løsning til det amerikanske forsvar.

Kontraktens samlede værdi lyder ifølge den Aarhus-baserede it-virksomhed på 222 mio. dollars, cirka 1,5 mia. kr.

- Vores it-løsninger til blandt andet forsvarsindustrien og sundhedssektoren er allerede i brug i over 50 lande og anvendes af over en halv million brugere. Med ordren til USA glæder vi os over at tage endnu et stort, globalt skridt, siger Michael Holm, administrerende direktør for Systematic.

- Systematic har en lang og god lokal erfaring i USA, hvor vi har arbejdet siden 1995. Den nye ordre er den største, vi hidtil har fået på det amerikanske marked, og vi ser frem til at ordren vil bane vejen for at øge vores aktiviteter i USA ganske betragteligt, tilføjer han.

Leverancen gennemføres af Systematics 100 procent ejede amerikanske datterselskab og er baseret standard softwareproduktet SitaWare.

SitaWare er et kommando- og kontrolsystem, der i dag anvendes af over 20 lande. Systemet giver soldater på alle taktiske niveauer en samlet informationsdeling, hvilket giver det bedst mulige grundlag for taktiske beslutninger. Systemet gør det desuden muligt for flere nationer at arbejde sammen i fælles missioner, da løsningen kan udveksle informationer med andre forsvars systemer.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111