23948sdkhjf

Konsulenthus fordobler staben

Eksplosiv vækst og hidtil bedste resultat fra Techpeople

Regnskabstallene viser, at 2016 har været et særdeles godt år for TechPeople, der primært leverer konsulentydelser inden for udvikling af embeddede systemer.

Firmaet startede året med 30 konsulenter. Ved udgangen af december var tallet steget til 60.

Tilsvarende steg omsætningen med 49 procent til 51,7 mio. kr.

Går det godt hos kunderne, går det godt for Techpeople
Ifølge direktør Kim Fahrenholtz afspejler omsætningsstigningen et kraftigt stigende aktivitetsniveau hos TechPeoples kunder:

- Det går godt for vores kunder. Deres succes betyder, at de får brug for flere ressourcer og kompetencer til nye udviklingsprojekter. I den forbindelse er det vores vigtigste opgave at finde de rigtige konsulenter til kundens behov.

Ifølge direktøren har firmaet været virkelig udfordret på ressourcesiden, da man oplever mangel på erfarne ingeniører.

- Derfor vender vi os i stigende grad mod udlandet for at tiltrække gode folk og få dem til at bosætte sig her. Det er lykkedes, men det har været krævende i forhold til alt fra opholdstilladelse til skatte- og boligforhold samt ekstra opmærksomhed til de som er fremmede i vores land.

God start i Vestdanmark
Techpeople har hovedkontor i Herlev og hovedparten af Kim Fahrenholtz' hastigt voksende stab af konsulenter arbejder hos kunder øst for Storebælt.

Fremgangen i 2016 er imidlertid også blevet brugt til at fokusere på det øvrige Danmark. Firmaet har etableret eget kontor i Aarhus, og de første kunder i Vestdanmark er i hus.

Væksten stilner af
Kim Fahrenholtz forventer ikke, at TechPeople i 2017 gentager sidste års eksplosive vækst.

- Frem for at jagte yderligere vækst vil vi fokusere på at gøre et godt stykke arbejde for vores nuværende kunder og konsulenter. Vi siger selvfølgelig ikke nej til nye opgaver, men for et konsulenthus som vores er det afgørende at kunne levere kvalitet. Derfor vil vi bl.a. bruge 2017 til at tilknytte flere fastansatte konsulenter, som supplement til de freelancere vi formidler til kunderne. På den måde kan vi forankre flere kompetencer i organisationen, så vi i højere grad også fremover kan imødekomme kundernes ønsker og behov. 

TechPeople A/S
mio. kr. 2016 2015
Nettoomsætning  51,70 34,67 
Resultat af primær drift  3,54 1,27 
Resultat før skat  3,50 1,25 
Årets resultat 2,70 0,93 
Samlede aktiver  15,30 7,06 
Egenkapital  3,25 1,54 
Regnskabsåret blev afsluttet 31. december 2016    
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078