23948sdkhjf

Robotproducent åbner i ind- og udland

Med salg til nu mere end 30 lande har robotproducenten Mobile Industrial Robots bidt sig fast i det voksende marked for mobile robotter

Alt vokser hos Mobile Industrial Robots (MIR). På ét år er medarbejderstaben øget fra 13 til 30, og firmaet måtte derfor flytte til et tre gange større hovedkontor i Odense i midten af 2016.

Salget af de selvkørende robotter nåede i årets løb op på mere end 200 eksemplarer plus tilbehør. I 2017 stiler MIR efter en tredobling af robotsalget.

Væksten skal blandt andet komme fra et splinternyt - og foreløbig hemmeligt - produkt, som virksomheden lægger sidste hånd på for tiden. Nyheden bliver lanceret på den internationale robotmesse Automate i Chicago den 3. april 2017.

Salg i 33 lande
Og det er ikke kun i Danmark, firmaet har vokseværk. I alt 73 forhandlerer fordelt på 33 lande sælger nu de danskprodcerede mobile robotter.

MIR har også etableret sig på to af de største markeder med regionale kontorer i New York og ved indgangen til 2017 også i Shanghai.

Globalt har der været en markant tilgang af nye kunder i 2016 i den globale fremstillingsindustri. Køberne er i stigende grad multinationale virksomheder som Flex, Boeing, Ericsson, Honeywell, Continental, Kamstrup, Assa Abloy med flere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111