23948sdkhjf

Dansk udviklingshus solgt til Data Respons

Techpeople slår sig sammen med Data Respons.

Den norske elektronikkoncern har indgået aftale om at overtage det succesfulde danske firma, der primært leverer konsulentydelser inden for udvikling af embeddede systemer. Det oplyser Data Respons i en pressemeddelelse,

- Vi ser virkelig frem til at slå os sammen med Data Respons, selvom vi kender hinanden godt i forvejen. Sammen med Data Repons’ teams af specialister i den nordiske og tyske region har vi nu de bedste forudsætninger for at deltage i mere innovative projekter og opbygge smartere teknologiske løsninger til vores kunder, siger Kim Fahrenholz, der fortsætter som administrerende direktør efter handlen.

- Techpeople har højt specialiserede medarbejdere og en kultur, som matcher vores egen. Selskabet har opbygget en stærk klientliste på Sjælland og for nyligt også i Jylland. De seneste fem år har vi ejet 50 procent af selskabet sammen med stifteren, Kim Fahrenholz, og vi er imponerede af Techpeoples kompetenceniveau, kvalitet og projektgennemførelse, udtaler Kenneth Ragnvaldsen, CEO i Data Respons.

Techpeople præsenterede sidste måned sit 2016-regnskab, der viste stor fremgang på top og bundlinje, samt en fordobling af medarbejderstaben til 60 konsulenter ved udgangen af 2016.

Handlen indebærer, at sælgeren modtager 434.000 nye aktier i Data Respons, når handlen bliver afsluttet.  Ydermere vil sælgeren modtage en årlig earn-out betaling, der afhænger af EBIT i 2017. 2018 og 2019.

Handlen ventes afsluttet inden for de næste to uger.  

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079