23948sdkhjf

GS Scandinavia tager Sandberg ind

Fra og med den 27. april 2009 er Sandbergs sortiment af computertilbehør tilgængeligt hos GS Scandinavia A/S.
GS Scandinavia flyttede i august 2008 i større lokaler i Taastrup og kan derfor nu foretage den betragtelige udvidelse af sortimentet, som aftalen med Sandberg indebærer. Der er i praksis tale om en 40 % udvidelse af GS Scandinavias samlede produktpalette. Freddy Gyldenvang, administrerende direktør i GS Scandinavia A/S, siger om samarbejdet:

- Vi markerer os allerede på nogle markante agenturer, fx Altec Lansing, Edifier, Hauppauge og SteelSeries. Generelt kan man sige om vores nuværende brands, at de er specialiserede i en bestemt produktkategori. Med Sandberg får vi mulighed for som alternativ at tilbyde et meget bredt varemærke, der har sin største dybde i kabler og omformere af enhver art, som ingen af vores nuværende agenturer indeholder. Sandbergs sortiment rammer med andre ord ind som en manglende brik i vores sortiments setup. Vi ved fra mange forhandlere, at de gerne ville kunne købe den type produkter hos os. Det kan de nu.

Martin Hollerup, administrerende direktør hos Sandberg A/S, har lige så stor entusiasme om
samarbejdet:

- GS Scandinavia A/S er en god partner for Sandberg – det er simpelthen et godt match. Deres commitment til de enkelte forhandlere og forståelsen for forhandlerens behov er bemærkelsesværdig. Samtidig rammer GS Scandinavia en kundemængde, som for en stor dels vedkommende ikke konflikter med vores eksisterende kanal. GS Scandinavia har samtidig forstået, at et commitment til at forbedre forhandlernes forretninger handler om partnerskab og ikke om et ensidigt fokus på kostpriser. Jeg er meget tilfreds med GS’ tilgang til markedet.

Sandbergdirektøren fortsætter:

- Den organisatoriske struktur hos GS Scandinavia gør det muligt for hver medarbejder at have en tæt dialog med såvel kunder som leverandører, hvilket sikrer en kompetent service. Det er noget, der får forhandlerne til at vende tilbage.

Freddy Gyldenvang tilføjer:

- Sandberg er et anerkendt brand i Danmark. Vi glæder os til at kunne tilbyde Sandberg til vores kunder. Vi ved at forhandlernes indkøb af addon produkter til it i høj grad er styret af convenience. Der er ingen tvivl om, at indførelsen af Sandbergs hundredvis af produkter og bemærkelsesværdige retail- og onlinekoncepter vil løfte os som den ledende nichedistributør af kvalitets it add-on produkter.

Kilde: Sandberg - http://www.sandberg.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078