23948sdkhjf

Danish Aerotech og Boeing indgår strategisk samarbejde

The Boeing Company og Danish Aerotech A/S har underskrevet et Memorandum of Understanding, der vil give Danish Aerotech mulighed for at levere logistikstøtteydelser til F/A-18 E/F Super Hornet kampflyet.
Hvis Forsvaret vælger Super Hornet som dets nye kampfly, forventer Danish Aerotech og Boeing således at indgå partnerskab blandt andet vedrørende et Performance Based Logistics program for langsigtet støtte til kampflyet og andre fly og helikoptere.

- Dette er en værdifuld aftale. Med sit brede fundament i forsvarsindustrien og som en førende producent af civile og militære fly er Boeing en særdeles attraktiv partner for Danish Aerotech. Vi ser frem til yderligere at udvikle vores kernekompetencer og samarbejde med Boeing om nye områder af strategisk og langsigtet værdi for Danish Aerotech, som samtidig vil give os en betragtelig forøgelse af såvel indtjening som beskæftigelse, siger Danish Aerotech's administrerende direktør Søren E. Petersen.

Boeing og Danish Aerotech kan desuden i fællesskab forfølge forretningsmuligheder vedrørende træning og uddannelse, Performance Based Logistics leverandørstyring, reparation og vedligeholdelse samt produktionsopgaver indenfor Boeings palet af programmer for nogle af verdens mest avancerede militærfly og helikoptere.

- Boeing har længe været en innovator indenfor Performance Based Logistics, og indflydelsen fra Danish Aerotech's ekspertise indenfor fly- og komponentvedligeholdelse kan yderligere forbedre vores styrke i at levere Mission Readiness til vore kunder, siger Tom Bell, Vice President of Business Development hos Boeing Military Aircraft.

Boeing introducerede Performance Based Logistics modellen for ti år siden med det formål at behandle vedligeholdelses- og reparationsstøtte under ét som en integreret opgave. En Performance Based Logistics kontrakt giver kunden mulighed for at tilkøbe et givent beredskabsniveau, i stedet for at købe reservedele eller ydelser på traditionel og dyrere vis. Performance Based Logistics modellen forbedrer løbende omkostningseffektiviteten for logistikprodukter og -ydelser.

Kilde: Danish Aerotech - http://www.aerotech.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079