23948sdkhjf

Ny kapital på vej til Zepto

Rigmanden Karsten Ree står alligevel klar med en kapitalindsprøjtning for at redde den danske fladskærms- og computerproducent.
På det sidste har der været store spekulationer om Zeptos økonomiske fremtid, og i flere omgange har Karsten Ree været nævnt som den redningsmand, der ville lægge nye millioner i Zeptos pengekasse for at videreføre driften. Hidtil har Karsten Ree dog afvist, men nu, få dage før generalforsamlingen, erklærer han sig villig til at hjælpe selskabet. Det skriver CRN.dk.

- Det er ingen hemmelighed, at Zepto har det skidt, og derfor er det klart, at der skal ske noget. Derfor arbejder vi på en model, som kan bringe selskabet videre - blandt andet ved at tilføre flere penge. Og på det område, må jeg nok regne med, at jeg kommer til at stå for skud, udtaler Karsten Ree til CRN.dk.

Det er dog uvidst, hvor mange penge Karsten Ree er villig til at skyde i selskabet. Ifølge planen vil Zepto dog lave en aktieudvidelse på 14,7 mio. kr., og denne skal vedtages på generalforsamlingen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078