23948sdkhjf

Axcon inviterer til Agile hardwareudvikling

Softwareudviklere verden over har taget ved lære af Toyotas lean-principper og udviklet projektstyringsmetoder, som giver spændende resultater. Det må kunne inspirere i elektronikudviklingen, mener Axcon.
Scrum, Agile, Kanban – det svirrer med begreber blandt softwareudviklere. Og nogle skaber endog meget fine resultater ved at benytte metoder, der passer bedre til virkeligheden end den traditionelle vandfaldsmodel. Axcon inviterer til gå-hjem-møde den 11. juni, hvor specielt hardware og FPGA-udviklere sammen med deres projektledere kan få styr på termerne, og se hvad der virker.

- Der har altid været en usynlig mur i udviklingsafdelingerne mellem hardware og software. Alle forsøger at nedbryde den, men den er der. Det ser vi også i dag, hvor softwarefolket tager en masse nye metoder til sig med succes – mens hardwarefolket står og ser undrende på. Det vil vi gerne være med til at lave om på, siger Rolf Østergaard, direktør i Axcon.

Med fremgangen for FPGA i stort set alle typer systemer er mere og mere hardwareudvikling kommet til at minde om softwareudvikling. Alligevel holder udviklerne fast i at kalde FPGA for hardware og bruge ”hardware-metoder” til udviklingen.

- Axcon vil gerne lave de kurser og arrangementer, som industrien virkelig har brug for. Derfor var det naturligt for os at gribe chancen her og arrangere et agile/scrum/kanban-foredrag for alle dem, som måske går glip af nogle muligheder, fortæller kursuschef Mette Lindstrøm.

Foredraget er arrangeret i samarbejde mellem Axcon og IT/software konsulenthuset BestBrains, som i mange år har arbejdet målrettet med agile metoder i IT/software verdenen. Det afholdes på Scion-DTU i Kgs. Lyngby, hvor også Axcon har til huse.

Se yderligere information på Axcons hjemmeside .

Kilde: Axcon - http://www.axcon.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109