23948sdkhjf

Ny direktør i PR Electronics

Efter 35 år i spidsen for PR Electronics har administrerende direktør Peter Rasmussen valgt at overgive ansvaret til sin søn Kim Rasmussen.
Generationsskiftet skete den 30. april, hvor Kim Rasmussen formelt overtog ansvaret for Rønde-virksomheden, der producerer analoge og digitale moduler til industriel signalbehandling. Det oplyser virksomheden på sin hjemmeside.

Peter Rasmussen har stået i spidsen for PR Electronics siden grundlæggelsen i 1974, hvor det hele startede som en enkeltmandsvirksomhed med base i eget hjem. Siden er virksomheden vokset til i dag at have 190 ansatte, dels i hovedkvarteret i Rønde og dels i syv datterselskaber i Europa og USA.

- Peter Rasmussen overlader trygt sit livsværk til sin søn, Kim Rasmussen, der overtager opgaven som administrerende direktør. Kim Rasmussen har arbejdet aktivt i PR Electronics siden 1994, hvor han startede firmaets første datterselskab i Frankrig. Gennem de sidste 10 år har han været salgsdirektør, og når han overtager det fulde ansvar for firmaet den 30. april, er han således anden generation, der viderefører PR Electronics i samme konsekvente ånd, som har præget Peter Rasmussens ledelse siden starten i 1974. Peter slipper dog ikke helt tilknytningen til virksomheden, da han fortsætter som formand for bestyrelsen, skriver PR Electronics på hjemmesiden.

Kilde: PR Electronics - http://www.prelectronics.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078