23948sdkhjf

Produktnyhed: ES 861 Z-Wave temperaturføler

ES 861 er en trådløs batteridrevet nøjagtig temperaturføler, der er konstrueret til montage i lavenergi installationssystemer, som er baseret på Z-Wave.
Z-Wave er en standard, der samler kommunikation mellem elektroniske enheder, så man kan opnå et optimalt system til kontrol af komfort i bygninger med intelligente installationer. Der er meget at spare ved at styre el og varmeforbruget intelligent. Z-Wave er baseret på en central styreenhed, der har den overordnede kontrol med funktionen.

ES 861 sender nøjagtig besked til centralenheden om temperaturen, hvor føleren er placeret, så centralenheden kan indregulere til optimal energi besparelse. Z-Wave anbefales af Elsparefonden, som rådgiver i Danmark om korrekt energiforbrug.

Z-Wave har normal rækkevidde på omkring 30 meter, men med flere enheder sammen vil Z-Wave anvende en indbygget “repeater funktion”, hvis egenskab medvirker til stor signal-driftsikkerhed. Når ES 861 måler temperaturen, sender den informationen videre til centralen.

Den sender kun informationer ved større ændringer i temperaturmålingen, og får med den funktion et meget lavt strømforbrug. Dette interval stilles fra centralen. Ved lavt batteriniveau giver føleren besked til centralen, så brugeren kan udskifte batteri.

Føleren er godkendt og certificeret af Zensys, der godkender alle produkter med Z-Wave integreret.

ES 861 kan leveres med eget logo trykt på boksen. Følerelementet kan monteres eksternt som ledningsføler, hvis man for eksempel skal måle i en ventilationskanal.

Kilde: LS Control - http://www.lscontrol.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093