23948sdkhjf

Virksomheder kritiserer GTS-institutter

Standarden på de danske GTS-institutter er ikke høj nok til at skabe teknologiske gennembrud, mener flere danske produktionsvirksomheder.
Ifølge flere danske virksomhedsledere lever de danske GTS-institutter ikke op til det faglige niveau, som de burde. Institutterne har ikke længere et teknologisk vidensforspring, der for alvor kan sikre rådgivning af høj klasse. Det skriver Ingeniøren.

- Der er tale om en tilfredsstillende rådgivningsydelse, som jeg bestemt ikke vil give en nedadvendt tommelfinger. Det er gode serviceydelser, der dækker specifikke behov, men ikke samarbejder, der giver metode- eller teknologigennembrud. Man kan kalde det en standardydelse, som er rar at have i baghånden, udtaler Radiometers forskningsdirektør Henrik Schimmell til Ingeniøren.

Han bakkes blandt andet op af Christian Ole Ingvorsen, der er Business Development Manager hos Ro-Cleam Desmi. Her har man fundet testfaciliteterne hos GTS-institutterne så utilstrækkelig, at man har søgt til Holland og Norge for at få testet virksomhedens teknologi inden for rensning af ballastvand.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094