23948sdkhjf

RoseTechnology har gjort livet lettere for schweiziske postbude

I tæt samarbejde med TRECO, har RoseTechnology udviklet den “elektroniske” del samt elektronikken til samtlige nye postsorteringsreoler i Schweiz.
Die Post ønskede at effektivisere deres postsorteringssystem. De har fået nye fuldautomatiske sorteringsmaskiner, og optimeret logistikken omkring disse. Det nye setup kan dog kun håndtere ca. 90 % af den samlede postmængde. De resterende 10 % skulle der findes en anden løsning på.

TRECO var leverandør af de elektroniske sorteringsreoler, og de valgte RoseTechnology som deres leverandør til den “elektroniske” del af jobbet. Vigtigt for Die Post var driftssikkerheden. Løsningen blev en driftssikker LIN Bus, kombineret med en linux styring.

- Ud fra vores krav har RoseTechnology forstået at realisere en god integreret løsning. Til trods for, at dette er foregået i et it-miljø, som parallelt er sammensat af flere forskellige leverandører. RoseTechnology har endvidere løbende bidraget med forslag til løsning af flere problemstillinger, som har bevirket, at projektet blev afsluttet med stor succes, siger Martin Müller systemintegrator og projektleder hos Die Post.

Kilde: RoseTechnology - http://www.rosetechnology.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078