23948sdkhjf

Zepto indfrier budgettet for første kvartal

Et kraftigt fald i omsætningen og millionunderskud var helt efter planen hos Zepto i første kvartal.
Zepto nåede i første kvartal 2009 en omsætning på 20,3 mio. kr. Omsætningen er faldet 60 % i forhold til samme periode året før, et fald der primært skyldes den økonomiske afmatning, der ramte markedet og dermed også selskabet i fjerde kvartal 2008. EBIT-resultatet er på -6,7 mio. kr.

- Resultatet for Zeptos første kvartal 2009 er i overensstemmelse med budgettet, men selvfølgelig langt fra tilfredsstillende. Vi har brugt kvartalet på tilpasning af organisation, varelager mv. og står nu meget bedre rustet til det fortsat trængte marked. Resultatet for første kvartal ændrer derfor ikke ved vores udmeldte forventninger til 2009 om en omsætning på 95,8 mio. kr. og et EBIT-resultat på -11 mio. kr., udtaler Lasse Frost, administrerende direktør Zepto A/S.

I tråd med tidligere år vil de to sidste kvartaler være virksomhedens største både i omsætning og indtjening, og som tidligere udmeldt forventer selskabet at få overskud på driften i andet halvår 2009.

- Vi ser positivt på resten af årets omsætning, da vi lancerer hele 10 nye bærbare pc'er hen over andet halvår - deriblandt både netbooks og nye, stærke gamercomputere. Udover de nye bærbare pc'er forventer vi os meget af salget af fladskærme både i 2009 og 2010. Det er et af de områder, der ikke er blevet ramt af den afmatning, vi ellers har set - tværtimod er salget stigende, siger Lasse Frost.

Kilde: First North

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062