23948sdkhjf

Kapitalfond overtager Pulse Medtech

Altor Fund III har underskrevet en aftale om at overtage Pulse Medtech Group (tidligere Sonion Hearing Instrument Components) fra Technitrol Inc.
Pulse Medtech er producent af avancerede miniature komponenter og løsninger til høreapparater og andre avancerede akustiske apparater. Inden for de seneste år har selskabet også diversificeret sin produktportefølje til at indeholde elektromekaniske komponenter til anvendelse i udvalgte medicoapparater. Selskabets produkter inkluderer high-end miniature højttalere og mikrofoner og elektromekaniske komponenter til høreapparater, hovedtelefoner og diverse medicoudstyr.

Pulse Medtech er grundlagt i 1974, har sit hovedkontor i Roskilde, og beskæftiger ca. 1.700 medarbejdere i Danmark, Holland, Polen, USA og Vietnam. Selskabet havde i 2008 en omsætning på ca. 127 millioner dollars.

Pulse Medtech var tidligere en del af Sonion A/S, som Technitrol overtog i februar 2008. Ved overtagelsen bestod Sonion af to overordnede forretningsområder: høreapparatkomponenter (HTC) og mobilterminalkomponenter (HIC). Alle aktiver relateret til Sonions MTC forretning vil blive hos Technitrol, hvorimod alle aktiver relateret til Sonions HIC forretning vil blive overtaget af Altor.

- Igennem mine år som bestyrelsesmedlem i Microtronic (HIC) i perioden 1997-2003 fik jeg en dyb respekt for de teknologiske kompetencer, de unikke kunderelationer og den høje kvalitet af medarbejderne i selskabet. Efter en periode med ejerskifte og flytning af produktionen til Vietnam vil Altor understøtte selskabet i dets fokus på høreapparatindustrien, og på at udnytte de mange vækstmuligheder selskabet har positioneret sig til indenfor medical device industrien. Gennem dedikeret fokus på produktudvikling vil Altor hjælpe ledelsen med at udbygge selskabets position som teknologileder i industrien og støtte den kontinuerlige udvikling af unikke produkter, som kan hjælpe selskabets kunder til gavn for brugere af høreapparater verden over, udtaler Denis Viet-Jacobsen, Partner, Altor Equity Partners.

Selve transaktionen forventes at blive endeligt gennemført inden for 30 dage afhængigt af sædvanlige krav for gennemførelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079