23948sdkhjf

Avnet Memec indgår distributionsaftale med Silicon Laboratories

Halvlederproducenten Avnet Memec skal i fremtiden distribuere produkter fra Silicon Laboratories i Danmark, Sverige, Norge og Finland.
Aftalen kommer som et led i en omorganisering af Silicon Labs distributionsnetværk, og det betyder, at Avnet Memec nu er hoveddistributør i Europa.

- Silicon Labs valgte Avnet Memec på baggrund af virksomhedens beviste præstationer, kompetencer og engagement. Vi kan se tilbage på en succesfuld historie sammen, og vi vil fortsætte og intensivere dette partnerskab for yderligere at styrke vores markedsposition i Norden. Vi tror på, at Avnet Memec er den rette partner for os til at opnå dette mål, siger Vaughan Price, regional vice president of sales hos Silicon Laboratories.

- Vi er begejstrede for dette eksklusive samarbejde med Silicon Labs i Norden. Det viser, at Silicon Labs har tillid til Avnet Memecs ekspertise og præstation, når det gælder markedsføring og salg af deres produkter. Produkterne passer perfekt ind i vores produktstrategi, og vi er stærkt engagerede i yderligere at styrke og understøtte Silicon Labs position på markedet, siger Jan Malmgren, nordic sales director hos Avnet Memec.

Kilde: Avnet Memec - http://www.avnet-memec.eu

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079