23948sdkhjf

Lysere tider på vej for høreapparatsproducenter

Analytikere vurderer, at det globale salg af høreapparater bliver højere end forventet i år.
Hidtil har verdens høreapparatsproducenter kalkuleret med en flad markedsvækst i det globale styksalg i 2009, men investeringsbanken Credit Suisse ser så mange lyspunkter i specielt det amerikanske salg, at man nu forventer en markedsvækst på 4 % i år. I USA viste første kvartal nemlig en vækst i salget på 5 %. Det skriver Børsen.

En af de producenter, der kan lukrere på den stigende vækst, er danske William Demant. Her har man ligeledes kalkuleret med en flad global markedsvækst, mens William Demant selv forventer en vækst på 2-4 % for eget salg. De nye signaler fra Credit Suisse får dog ikke William Demant til at ændre på sine forventninger.

- Vi mener stadig, at en flad vækst for hele året er vores bedste bud. Det er klart, at vi følger markedet tæt, og vi er opmærksomme på, at der er nogle tegn på, at markedssituationen forbedrer sig. Det er klart, at hvis vi ser håndfaste tegn, så vil vi også kommunikere en højere vækstrate, men jeg synes stadig, at det er lidt for tidligt at ændre på vores officielle forventninger, udtaler William Demants investor relations-chef, Stefan Ingildsen, til Børsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109