23948sdkhjf

12 millioner til CenSec

Med de nye millioner skal vækstklyngen styrke danske virksomheders chance for at hente udenlandske ordrer i forsvars- og sikkerhedsindustrien.
CenSec, Terma A/S, Aalborg Universitet, Center for industriel produktion og Oxford Research A/S er, med støtte fra EU’s strukturfonde, gået sammen om at skabe en international vækstklynge, der kan styrke danske firmaers chance for at sikre udenlandske ordrer inden for forsvars- og sikkerhedsindustrien.

Mange danske virksomheder kan være for små, når det handler om store udenlandske ordrer, men via klyngesamarbejdet vil virksomhederne kunne arbejde sammen og være konkurrencedygtige selv i forhold til at løse store internationale opgaver.

Klyngen har deltagere fra både produktions- og udviklingsvirksomheder samt fra forskningsmiljøet, så det bliver muligt at skabe konkurrencedygtige konstellationer på tværs af brancher. Det nye klyngesekretariat hjælper medlemsvirksomhederne til at samarbejde og vil derudover lave analyser af forsvars- og sikkerhedsmarkedet, udvikle medlemsvirksomhedernes viden og kompetencer. Derudover vil sekretariatet komme med bud på nye leverandørnetværk, der kan gøre virksomhederne i klyngerne attraktive i forhold til nye store kunder.

CenSec-klyngen har modtaget 12, 4 mio kr. fra den konkurrenceudsatte pulje af EU’s strukturfondsmidler.

Kilde: Erhvervs- og Byggestyrrelsen - http://www.ebst.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125