23948sdkhjf

Boeing og Lockheed Martin i ordkrig om kampfly

Boeing beskylder Lockheed Martin for at ville levere en light-udgave af Joint Strike Fighter til lande uden for USA – ”upassende markedsføring” kalder folkene bag JSF angrebet.
Baggrunden for miseren er, at teamet bag Joint Strike Fighter har indgået en kontrakt med Pentagon om udvikling at en partnerversion af Joint Strike Fighter. Det har fået konkurrenter som Boeing til at hævde, at partnerlandene vil få en teknologisk mindre avanceret udgave af JSF. Kritikken afvises dog af teamet bag udviklingen af det amerikanske kampfly. Det skriver Ingeniøren.

- Det handler ikke om at udvikle en særlig eksportudgave. Den kontrakt giver os mulighed for at arbejde med nogle af de internationale specifikationskrav, der ikke var dækket økonomisk af den oprindelige kontrakt fra 2001, udtaler Dana B. Pierce, der er kampagnechef for Lockheed Martin i Danmark, til Ingeniøren.

Hun bakkes op af general David Hertz, der er Pentagons øverste chef for Joint Strike Fighter-programmet. Han betegner beskyldningerne som ”upassende markedsføring” og afviser samtidig kategorisk, at der arbejdes med to varianter af flyet.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109