23948sdkhjf

Utilfredsstillende resultat hos Polycom

Producenten af trådløse systemer kom ud af 2008 med stort minus. Finanskrisen gør, at man nu neddrosler sine vækstforventninger.
Nettoomsætningen endte på 124,9 mio. kr. hos Polycom i 2008, og dermed var der tale om klar tilbagegang fra 164,4 mio. kr. i 2007. Tilbagegangen afspejlede sig også på bundlinjen, hvor man endte med et årsresultat på -20,6 mio. kr. mod -3,3 mio. kr. i 2007.

- Resultatet er påvirket af nedlukningen af aktiviteterne i datterselskabet KIRK Scantel A/S, samt at der endnu ikke er opnået fuld synergi fra integrationen med Polycom Inc., skriver Polycom i sit årsregnskab.

Integrationen med Polycom Inc. vil også påvirke regnskabet i 2009, ligesom finanskrisen vil sætte sit præg. Dog forventer man en forbedret indtjening.

- Branchen er eksponeret for den globale afmatning, som har medført, at ledelsen har justeret sine vækstplaner for det kommende år. Strategien er fortsat fokuseret på trådløse data- og kommunikationssystemer til erhverv via introduktion af nye trådløse produkter og systemer, penetrering på nye markeder, skriver Polycom.

Kilde: Polycom Denmark årsregnskab

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078