23948sdkhjf

TRICON har etableret selskab i Ungarn

Som led i den fortsatte internationalisering har TRICON koncernen etableret nyt selskab i byen Györ i det nordvestlige Ungarn.
- Vi har haft samarbejde med produktionsselskaber i Ungarn gennem de sidste seks år og har gode relationer til landet. De håndværksmæssige kvalifikationer er i top. Ungarn er stabilt og vesteuropæisk orienteret både historisk og kulturelt. Der er ordnede forhold for både virksomhed og medarbejdere, fortæller ejer og direktør Jørn Lund fra TRICON.

Yderligere er Györ en velfungerende universitetsby med institutioner indenfor relevante tekniske fagområder, så der er adgang til kvalificerede medarbejdere i årene fremover.

Det nye selskab TRICON Hungary Kft. vil fra starten fokusere på produktion af el-tavler til maskinproducerende virksomheder.

TRICON koncernen etablerede i 2005 virksomheden TRICON Thai Automation Ltd., og sammen med det nye selskab i Ungarn kan der tilbydes kapacitet fra Danmark, Ungarn og Thailand. Jørn Lund fortsætter:

- Det globale prispres på danske maskinbyggere mærkes videre ned igennem værdikæden, hvor TRICON indgår som leverandør og samarbejdspartner. Der er klare forventninger i markedet om lavere omkostninger, end der kan realiseres i Danmark. Derfor gik vi i 2005 i gang med etableringen i Sydøstasien, og det er den udvikling, der nu fortsættes med fabrikken i Ungarn. Vi har at gøre med tekniske løsninger, der løbende udvikles og konstrueres i tæt samarbejde med kunderne. Ofte er leveringstiden meget kort, og her passer Ungarn bedre til de kunder, der vælger at færdigmontere maskinerne i EU.

- Vores forventninger er ikke, at outsourcing på længere sigt går ud over arbejdspladserne her i Kolding, da vi håber, konceptet giver mulighed for produktion af flere komplekse løsninger, siger, Jørn Lund.

Kilde: Tricon - http://www.tricon.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078