23948sdkhjf

Lemvigh-Müller sætter fokus på energibesparelser

Stål- og teknikgrossisten forventer godt 250 deltagere, når virksomhedens konference om energibesparelser og intelligente bygningsinstallationer (IBI) løber af stablen senere på måneden.
Den 28. og 29. september afholder Lemvigh-Müller for tredje gang konference om intelligente bygningsinstallationer – i daglig tale IBI.

Hvor de to forgangne konferencer har fokuseret på henholdsvis introduktion til IBI og totalløsninger til bæredygtigt byggeri, handler årets udgave om energibesparelser:

- Emnet er mere end nogensinde relevant for installationsbranchen, og via en række spændende og uvildige indlæg vil konferencen belyse, hvilke typer af energibesparelser man kan realisere ved at anvende intelligente bygningsinstallationer, forklarer kommunikationskonsulent Søren Malmose.

Baseret på fremmødet sidste år forventer stål- og teknikgrossisten sammenlagt omkring 250 deltagere i løbet af de to dage i henholdsvis Fredericia og Ishøj:

- Hos Lemvigh-Müller vil vi gerne være med til at udbrede kendskabet til IBI og selvfølgelig også til vore egne IBI-kompetencer. Vi vil vise, hvordan energiforbrug gennem styring af blandt andet lys, varme og ventilation kan reduceres mellem 15 og 30 %. Nye energiregler og kommende lovkrav gør, at behovet for IBI vil vokse i fremtiden, fastslår Søren Malmose.

På konferencen vil der blandt andet være fokus på, hvordan fortsatte stramninger i det kommende bygningsreglement påvirker energirammen og stiller krav til forandring og nytænkning.

Ligeledes vil konferencen synliggøre, hvor vigtigt det er, at el- og og VVS-branchen kan samarbejde om store komplekse installationer.

I den sidste halvdel af dagens program vil der som de tidligere år være en minimesse og forskellige produktseminarer, hvor der er mulighed for at se og opleve udvalgte produkter fra udvalgte leverandører.

Læs mere på www.lemu.dk/ibi
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093