23948sdkhjf

Mjølner Informatics gazelle for andet år i træk

Mjølner Informatics er igen blevet kåret som gazellevirksomhed i en omfattende analyse af alle danske selskaber. Tallene for softwarehusets udvikling og resultater dokumenterer den imponerende fremgang, Mjølner har præsteret siden årtusindskiftet.
Dagbladet Børsen har endnu engang Mjølner Informatics med på listen over Danmarks hurtigst voksende virksomheder. Virksomhedens medarbejderstab af højtuddannede softwareudviklere er da også vokset markant de senere år. 80 personer var beskæftiget i virksomhedens afdelinger i Århus og København i 2008.

- Vi er stolte af at være blevet gazellevirksomhed i 2009, men vi er mest stolte af, at det er andet år i træk. Vi ser det som et bevis på, at vi gør det rigtige, siger Jørgen Lindskov Knudsen, CEO i Mjølner Informatics.

For at blive udnævnt til gazellevirksomhed skal man have en omsætning, der er større end 1 mio. kr. eller bruttoresultatet større end 1/2 mio. kr. i hvert af de seneste fire regnskabsår, positiv vækst i omsætningen/bruttoresultatet i hvert af de seneste tre årsregnskaber, summen af de seneste fire års primære resultat skal være positivt, og væksten i omsætningen/bruttoresultatet skal overstige 100 % fra første til sidste regnskab - dvs. fra regnskabet for fire år siden og til det nyeste regnskab.

Kilde: Mjølner Informatics - http://www.mjolner.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082