23948sdkhjf

2operate og RTX indleder samarbejde

2operate og RTX har underskrevet et letter of intent omkring udvikling af et selv-diagnosticeringssystem til operatører af trådløse telefonnetværk.
For at styrke sit tilbud til operatører af trådløse telefonnetværk har RTX inviteret 2operate til et samarbejde omkring udvikling af et nyt system til automatisering af fejlfindingsprocessen i teleoperatørens driftafdeling. Selv-diagnosticeringssystemet vil sikre bedre netværkskvalitet og oppetid, reducere mængden af ressourcer brugt på netværksfejlfinding og sikre, at værdifuld viden om netværket indsamles, gemmes og genbruges i organisationen.

- Vi har store forventninger til dette nye projekt. Det er essentielt for en trådløs teknologiløsning, at der medfølger en solid suite af network management-software. Ved at alliere os med en specialist i automatisering af fejlfindingsprocesser, sigter vi efter at tilbyde vores kunder at kunne anvende den nyeste teknologi, der er tilgængelig på markedet, siger Jesper Mailind, CEO i RTX.

- Vi er meget begejstrede for dette nye projekt. RTX er en meget interessant samarbejdspartner for os. De har en unik løsning til trådløs telefoni, og i fællesskab vil vi være i stand til at reducere omkostningerne til drift af et telekommunikationsnetværk betragteligt, og måske endnu mere vigtigt, vi vil kunne sikre, at operatørerne kan øge deres oppetid og netværkskvalitet, siger Lars Moltsen, administrerende direktør i 2operate.

Kilde: 2operate - http://www.2operate.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.454