23948sdkhjf

Seritronic og Terma intensiverer samarbejdet

Støvring-virksomheden Seritronic underskrev mandag en langsigtet samarbejdsaftale med den danske forsvars- og rumfartskoncern Terma om levering af mekatronik-løsninger.
I juni 2009 indgik Seritronic og Terma en tre-årig kontrakt om levering af komponenter og løsninger til Termas selvbeskyttelsesudstyr til flådefartøjer. Seritronic leverer endvidere betjeningspaneler, som Terma anvender i forbindelse med simulatorer, der ligeledes anvendes ombord på flådefartøjer.

Mekatronikløsninger til elektronikindustrien er et af Seritronics absolutte kompetenceområder, og netop erfaringen med området var afgørende i forbindelse med ordren til Terma. Mekatronik består af et system, som indeholder en mekanisk og en elektronisk konstruktion kombineret med informationsteknologi.

- Vi er meget tilfredse med at levere løsningerne til Terma, som er en yderst professionel virksomhed, der stiller høje krav til sine leverandører. Processen har været lærerig og præget af stor konstruktivitet, og vi glæder os rigtigt meget til det videre forløb, siger direktør Hans Henrik Pedersen, som betragter kontrakten som et egentligt gennembrud for Seritronics afdeling i Sønderborg. Den blev overtaget med henblik på at kunne udvikle og levere målrettede og kundespecifikke mekatronikløsninger.

- Terma stiller samme store krav til vores samarbejdspartnere, som vi bliver mødt med fra vores kunder. Seritronic har i særlig grad dokumenteret vilje og evne til at tilpasse sig de særlige krav, man skal efterleve som leverandør til den internationale forsvarsindustri. Kombineret med virksomhedens høje faglige niveau er det en væsentlig grund til, at vi i dag indgår dette strategiske partnerskab, siger indkøbsdirektør Jan Sass Hvass, Terma A/S.

Kilde: Seritronic - http://www.seritronic.dk

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094