23948sdkhjf

Danfoss Solar Inverters kan ikke følge med efterspørgslen

Danfoss-datteren vokser videre og regner med en vækst på 50 % årligt i de kommende tre år.
Men store dele af Danfoss-koncernen er blevet ramt af den økonomiske afmatning, fortsætter væksten hos Danfoss Solar Inverters, der producerer vekselrettere til solcelleanlæg. Væksten på markedet er ifølge Ingeniøren så høj, at den sønderjyske virksomhed har svært ved at følge med.

- Med et marked, der vokser med 30-40 % årligt, har vi svært ved at følge med efterspørgslen. I øjeblikket er vi udsolgt for resten af året, og det skaber utilfredse kunder. For at kunne følge med og vinde markedsandele, skal vi op på 50 % vækst årligt, udtaler Henrik Raunkjær, administrerende direktør hos Danfoss Solar Inverters, til Ingeniøren.

Planen er, at Danfoss-datterselskabet vil være markedets næstestørste leverandør efter tyske SMA Solar Technology. Dermed skal andre konkurrenter som Fronius, Karco, Mastervolt og Sunways væltes af pinden i de kommende år. Henrik Raunkjær forklarer, at væksten skal ske organisk, og netop derfor forventer han at kunne fordoble medarbejderstaben fra de nuværende 160 til ca. 300.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111