23948sdkhjf

Topchef forlader Triax

Teknologifirmaet finder ny CEO i egne rækker

Efter mere end otte års ansættelse har Claus Omann besluttet at tiltræde en stilling uden for Triax-koncernen. Det fremgår af Triax' hjemmeside.

I den tid har han både oplevet både udvidelser og nedskæringer i selskabets forretningsområder. Senest har han efter Polaris Private Equitys overtagelse af selskabet være med til at omdanne Triax’ til en udbyder af serviceydelser og løsninger på området konnektivitet med lokale lukkede netværk.

- Jeg ønsker at takke Claus for hans mangeårige loyale og store indsats. På vegne af hele Triax-teamet ønsker jeg Claus al mulig held og lykke med sine fremtidige udfordringer. Vores nye CEO, Peter Lyhne Uhrenholt, er en visionær og alligevel særdeles hands-on og driftsorienteret person med stærke kommercielle og tekniske kompetencer. Derfor er Peter den perfekte match for Triax og selskabets bestræbelser på at skabe konkurrencedygtige, kundeorienterede produkter og løsninger. Når man har medarbejdere, kunder og partnere i geografisk meget forskellige områder, kræver det stor forståelse for industriens dynamik at skabe fremgang for Triax. Peter har det hele! siger Allan J. Vestergaard, bestyrelsesformand for Triax.

Intern rekruttering til topposten
Peter Lyhne Uhrenholt er blevet forfremmet til CEO fra sin aktuelle stilling som CPSO (Chief Product and Solution Officer), en stilling han har haft i over to år. Tidligere var Peter ansat som Product Director og har alt i alt været hos Triax i fire år. Før sin tid hos Triax havde Peter Lyhne Uhrenholt forskellige stillinger inden for telekommunikationsindustrien.

Den nye topchef vil fortsætte med at gennemføre de strategier, der allerede er fastlagt – med stort fokus på gennemførelsen vil Peter lede et stærkt team af professionelle medarbejdere, der servicerer kunderne i Triax’ tre forretningsområder.

- Jeg er glad for at have haft muligheden for at arbejde sammen med Claus Omann i mange år og har den største respekt for de imponerende resultater, han har opnået. Triax har et godt fodfæste på alle vore markeder og en meget stærk strategi med faste planer for nye udviklinger. Vi arbejder på et teknisk komplekst marked, som kræver innovative løsninger og en organisation, der altid bevarer nærheden til vore kunder og partnere. Triax har det hele, og vi fortsætter den positive udvikling i årene fremover,kommenterer Peter Lyhne Uhrenholt.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078