23948sdkhjf

Antennegrossister fusionerer

Antennegrossisten Teledan-Witronic har taget det sidste skridt i sammenlægningen af de to virksomheder Teledan Systems A/S i Horsens og Witronic A/S i Rødovre.
Per 1. januar 2010 er virksomhederne således endeligt fusioneret i det fælles selskab Teledan-Witronic A/S med hovedsæde i Horsens.

Ledelsen fortæller, at fusionen er sket for kundernes skyld og for at styrke markedspositionen.

Vil være Danmarks bedste
Siden Teledans køb af Witronic i 2005 har virksomheden kontinuerligt arbejdet på at optimere en række interne processer og sammenkøre virksomhedens administration. Målet er at være Danmarks bedste og mest fleksible samarbejdspartner inden for antenneudstyr. Administrerende direktør Brian Jensen fortæller:

- Vi står med en samlet profil og administration stærkere i markedet og har store forventninger og mod på fremtiden. Med Teledan-Witronic A/S har vi skabt en virksomhed, der kan trække på faglig viden og markedskendskab fra to veletablerede virksomheder i antennebranchen.

- Vi vil gerne være så tæt på vores kunder som muligt og samtidig kunne levere til konkurrencedygtige priser. Vi beholder derfor både vores afdeling og medarbejdere i Rødovre, men samler altså administrationen i det nye selskabs hovedkvarter i Horsens, tilføjer han.

Godt gearet til fremtiden
Teledan-Witronic har haft et travlt år i 2009. Den store digitalisering af tv-signalerne har sammen med en øget kundetilgang resulteret i, at det nye selskab går stærkt ind i det nye årti. Hos salgsdirektøren er der ingen tvivl om, at det nye årti kommer til at stå i udviklingens tegn:

- Vi skal udvikle os i takt med markedets efterspørgsel og gerne være et skridt foran for at kunne rådgive vores kunder bedst muligt. Vi kan trække på livslang erfaring fra antennebranchen, men må se fremad og udvikle vores produktsortiment, fortæller partner Jan Poppe.

- Så vi standser ikke her – tværtimod ser vi fusionen som starten på et nyt kapitel. Vi vil ud at være mere synlige i markedet og har mod på udvikling og vokseværk, uddyber han.

Kilde: Teledan-Witronic - http://www.teledan.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063