23948sdkhjf

Rekordoverskud hos Protect

Skandinaviens eneste producent af tågesikring, Protect i Hasselager syd for Århus, har netop præsenteret en stigning i omsætningen på knap 50 % samt en vækst i overskuddet på 66 %.
Som resten af samfundet er sikringsbranchen påvirket af finanskrisen. Men på en del af sikringsfirmaerne virker det på en anden måde.

- Siden iværksætterdagene har Protect været i stadig vækst. Men ligesom en stor del af vore dygtigste kolleger og succesfulde installatører i branchen har vi ikke mærket den økonomiske krise på samme måde som andre virksomheder, fortæller administrerende direktør Poul Dalsgaard, Protect A/S.

Største ekspansion skal komme fra udlandet
- Væksten for Protect er i seneste regnskabsår kommet fra salg i både Danmark og udlandet, hvor Frankrig, England, Spanien, Holland, Italien og Irland havde den største vækst. Og væksten vil fortsætte de kommende år, forventer Poul Dalsgaard.

- Protect har det seneste år i samarbejde med en række alarminstallatører i Danmark leveret tågesikring til fx Matas, Profil Optik, Stark og Q8. Og flere store kunder er på vej i ind- og udland. Men der er ingen tvivl om, at vi skal satse på den store ekspansion i udlandet, hvor vi i dag har distributører i over 40 lande. Derfor søger vi i øjeblikket også en ekstra eksportchef i firmaet.

Men selv om Protect har klaret sig flot i år, har de kunnet mærke finanskrisen, når den har ramt deres kunder.

- I England mærkede vi finanskrisen hårdest i 2009. To af vore store kunder bukkede under og efterlod Protect med et stort tab, siger Poul Dalsgaard.

2010 er kommet godt i gang
- Vi har nu etableret eget salgsselskab og underskrevet en samarbejdskontrakt med Englands stærkeste distributør inden for branchen. Det har allerede nu vist sig at være den rette beslutning, så vi har gode forventninger til det marked næste år, siger Poul Dalsgaard.

På trods af nogle meget store ”lussinger” i England fik Protect det hidtil bedste resultat. Og efter den gode start på 2010 forventer virksomheden yderligere vækst i England.

- Ved den ordinære generalforsamling var aktionærerne yderst tilfredse med resultatet – som jeg tilskriver held og hårdt arbejde, slutter Poul Dalsgaard.

Kilde: Protect - http://www.protect.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078