23948sdkhjf

Systematic scorer finsk kontrakt

Det finske forsvar og Systematic har netop indgået en ny aftale vedrørende levering af centrale softwaresystemer til brug på internationale operationer.
Formålet er at forsyne det finske forsvar med en række avancerede software-baserede kommando-, kontrol- og kommunikationssystemer sat op til at imødekomme de mange behov, der opstår i forbindelse med krævende internationale missioner.

Finlands styrker bliver ofte med relativ kort varsel involveret i internationale operationer. Under sådanne operationer bliver store mængder af ofte følsomme informationer overført mellem mange forskellige partnere på samme tid.

Det bedst mulige overblik
Derfor er koordination og kommunikation med den nation, der leder operationen, en nødvendighed. For at få størst mulig succes med internationale operationer kræves et intenst data-mæssigt samarbejde mellem koalitionspartnere. Systematics kommando- og kontrolsoftware er bygget til at håndtere disse datakoordinations-opgaver mellem mange forskelligartede samarbejdspartnere og nationer.

Bedst mulig information er en forudsætning for at kunne tage effektive beslutninger. Ved internationale operationer er det vigtigt, også for de finske forsvarsstyrker, og deres kommandostrukturer, at de kan bevare et klart og opdateret situationsoverblik, så de kan reagere effektivt på skiftende forhold.

Den foreløbige plan er at udrulle softwaren til operationelt brug i efteråret 2010. I forbindelse med afprøvning, test og øvelser står Systematic for en omfattende træning af medarbejderne i det finske forsvar i brug af systemerne.

Kilde: Systematic - http://www.systematic.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093