23948sdkhjf

Elmatica trodser finanskrisen

Fremgang: Det danske datterselskab Elmatica ApS kan i 2009 se tilbage på et år, der byder al tale om finans- og afsætningskrise trods.
På bare ét år er det lykkes at udvide og forankre kundeporteføljen med i gennemsnit én ny kunde om ugen, hvilket under de givne svære markeds- og konkurrencevilkår må betragtes som et meget succesfuldt resultat i første etableringsår med fuld dansk repræsentation.

- Vores omsætning er godt og vel tredoblet i sidste regnskabsår, og der er tale om en meget bred og loyal opbakning fra såvel store som mindre elektronikkunder i Danmark. Når det gælder status på ordremikset er det meget glædeligt at kunne konstatere, at hele spektret af produktprogrammet fra prototyper over nulserier til ganske store repeat-ordrer er stærkt repræsenteret hos de danske printindkøbere, siger country manager Torben Hajslund.

Venter 50 % vækst i 2010
- Vores styrkeposition og spidskompetencer som totalleverandør af print til et meget differentieret dansk marked har nu stået sin prøve i Danmark, og det er svært ikke at bevare optimismen og fatte tro på, at væksten vil fortsætte med uformindsket styrke i 2010. Vi har lagt et ambitiøst, men realistisk budget for Danmark i indeværende år, der forventes at kunne resultere i en forventet salgsvækst på minimum 50 % i forhold til 2009, fortsætter Torben Hajslund.

- Vi skylder naturligvis vores mange nye pionérkunder en meget stor tak for den uvurderlige tillid og support, der er udvist under året, der er gået. Vores printservice har i år hele 40 år på bagen, og vi kender stort set kun til ubrudt vækst siden grundlæggelsen i 1971. Så sent som i december 2009 satte vi ny omsætningsrekord i både koncernen og i Danmark, og vi startede ligeledes ud med en historisk rekordhøj ordrebeholdning i begyndelsen af 2010, uddyber han.

Elmatica har hovedkontor i Oslo og repræsenterer printproducenter fra Europa og Asien. I 2008 omsatte man med 29 medarbejdere for mere end 230 mio. kr. i 2008. Virksomheden råder desuden over egne salgskontorer i henholdsvis Sverige, Finland og Danmark.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.14