23948sdkhjf

PCB-broker leverer sit stærkeste resultat nogensinde

Den norske PCB-broker Elmatica præsenterer sit bedste resultat nogensinde - igen.

Med 7,5 procent organisk vækst på omsætningen blev 2020 atter et rekordår. Det er tiende år i træk, at Elmatica slår sin rekord. Virksomheden omsatte for 319,8 millioner norske kroner og øgede driftsresultatet med 16,5 procent.

På bundlinjen for virksomheden, der i år kan fejre 50 års jubilæum, står 25,4 millioner norske kroner.

- Jeg er ydmyg og ekstremt stolt over at kunne præsentere sådanne resultater opnået i et år fyldt med uforudsigelighed og udfordringer. Selvfølgelig er det ekstra specielt at præsentere det i året for vores 50 års jubilæum. Væksten i 2020 var noget, jeg aldrig ville have forventet siger Didrik Bech, CEO for Elmatica, i en pressemeddelelse.

Ifølge meddelelsen, så har Elmatica mærket presset fra Covid 19-situationen, der har udfordret produktionskapaciteten til det yderste.

- En af vores fordele, udover en bred portefølje, erfaring og pålidelige partnere, er vores agile og let skalerbare forretningsmodel med et årtis fokus på digitalisering, forklarer Didrik Bech.

- Dette fokus har forberedt Elmatica til Covid-pandemien. Det gav os evnen til at assistere vores kunders prioritering af ordrer, skabe hurtigt overblik over ordresituationen og tilbyde flere producenter til kritiske ordrer. Det er den bedste måde at forberede sig på at sikre uafhængige produktionsoperationer, der kan betjenes på afstand, siger Didrik Bech.

På trods af at råvaresituationen, forlænget lead time og produktionskapaciteten forstyrer de globale forsyningskæder, så forventer Elmatica at sætte en ny rekord i 2021.

- Det til trods og med vores stabile portefølje, så sigter vi efter en omsætningsvækst på 15-30 procent i 2021, siger direktøren.

Elmatica er Norges største printkortleverandør og leverer alle typer kort, samt faglig rådgivning til store og små virksomheder i hele Norden.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.095